·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

BON ESTIU!

22-06-2022

Benvolgudes famílies:

Un nou curs que s'acaba. 
 
Comencem el període estival amb la il·lusió d'haver compartit molts mesos amb tots els vostres fills i filles.
 
Amb molta cura i entrega, hem treballat de valent per donar a cadascun d'ells/es una bona formació humana i acadèmica, sempre de la mà del professorat del Roser, grans professionals que els han acompanyat dia a dia. 
Gràcies per l'amabilitat i estima  posada  sempre al servei dels altres a l'estil de la nostra fundadora Santa Maria Micaela.
 
A vosaltres,  famílies , us desitgem el millor. Us agraïm l'interès i entrega i totes les opinions que ens arriben de la vostra mà. Això denota estima i treballar pel bé dels vostres fills i filles i pel conjunt de la societat. Gràcies per infondre els bons valors que veiem en cadascun dels nostres alumnes.
 
No podem acabar aquest curs sense dirigir unes paraules a l'alumnat de 4t de l'ESO que finalitzen definitivament la seva estada a l'escola. Gràcies per l'honestedat, el compromís, el respecte a les persones i la capacitat d'estudi que ens heu manifestat durant tot l'any. Us desitgem el millor i molt bona sort en la nova etapa educativa.
 
Agraïm també a tot el personal d'administració i serveis la seva entrega diària i disponibilitat, així com a l'AFA (AMPA) de l'escola el seu suport i amabilitat.
 
VINE A VEURE, l'estiu que ens espera, la millor recompensa per la feina ben feta.
 
A gaudir de valent que en breu ens tornem a veure.
 
Una forta abraçada.

Amb estima
Tots i totes nosaltres.

Xarxes socials: