·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

EL TREBALL DE LA PISCOMOTRICITAT EN ANGLÈS

2021/10/06

A l’Escola Mare de Déu del Roser treballem la psicomotricitat en anglès dins els nostres programes educatius de formació integral, que pretenen fer que els estudiants siguin els protagonistes del seu propi aprenentatge, afavorint la seva autonomia i iniciativa personal. ¿Saps en què consisteix? T’ho expliquem a continuació! 

 

La psicomotricitat en anglès és una tècnica o disciplina que ajuda als nens a desenvolupar el seu moviment corporal, les seves relacions amb els altres, a controlar les seves emocions i coneixements, integrant tot entre si. El terme es divideix en dos conceptes diferents: psicologia (psico) i motriu (motricitat), per tant, quan parlem de psicomotricitat en anglès ens referim a tot allò que té a veure amb aquests conceptes, i a les complexes relacions que existeixen entre els dos camps, però a més s’hi afegeix el component d’aprendre una llengua estrangera.

 

Quan fem referència a la psicologia dels nens, ens referim a tot el que es relaciona amb la seva personalitat, autoestima, conèixer-se a un mateix, les relacions i les emocions. D’altra banda, quan parlem de motricitat ens referim al coneixement, la consciència del propi cos, el moviment, la manipulació d’objectes, l’equilibri o el contacte. El progrés d’un nen en la seva psicomotricitat li permet ser capaç de controlar millor els seus moviments però també els seus impulsos emocionals, així com adaptar-se millor al medi social, familiar i escolar. Si a això li afegim el component lingüístic de la psicomotricitat en anglès, trobarem que el nen o la nena no només domina el moviment corporal, millora la seva memòria i l'atenció, la concentració i la creativitat, sinó que també aprèn a perdre la por als altres i desenvolupa habilitats a nivell social i afectiu, enfrontant-se a les seves pors i aprenent a relacionar-se amb la resta. 

A l’Escola Mare de Déu del Roser treballem la psicomotricitat en anglès perquè som una escola innovadora, que desenvolupa projectes focalitzats en treballar intel·ligències múltiples, el treball per projectes, el treball cooperatiu i vivencial. El component lingüístic del nostre treball és essencial a  nivell comunicatiu, ja que desenvolupem una estimulació del llenguatge oral i escrit en anglès diàriament, que facilita desenvolupar la part més creativa i social dels nostres alumnes. A més, a l’Escola Mare de Déu del Roser organitzem un casal d’estiu en anglès oferint una experiència completa què potencia l’aprenentatge i el desenvolupament de la psicomotricitat en anglès dels estudiants. 


La nostra aposta per les llengües estrangeres i per desenvolupar la psicomotricitat en anglès són una gran aposta a l’escola, i s’inicia amb els alumnes més petits. Començant per P3, on desenvolupem classes curriculars i una hora setmanal de parla per a primària i ESO. Al nivell infantil treballem dia a dia l’escolta activa, fent listenings i orals, cosa que facilita el desenvolupament de la psicomotricitat i aporta seguretat i llibertat als nostres alumnes. Perquè sabem que aprendre un altre idioma ens fa més oberts i més lliures, i facilita la comunicació i establir relacions més properes amb la resta. Si vols saber més sobre tot el que implica la psicomotricitat en anglès al nostre centre, contacta amb nosaltres i t’explicarem tot el que has de saber!


Xarxes socials: