·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

ELS SENTITS

2018/11/15

Aquest dies hem estat treballant els sentits a classe!

VISTA

Ha arribat el moment d'obrir bé els ulls i observar la quantitat de colors que podem descobrir amb la llum! I a més, hem creat de nous amb la barreja de dos colors diferents!! FEU CLICK AQUÍ per veure l'àlbum!!

TACTE

Els dofins i els pingüins ens hem convertit en científics i hem experimentat amb la farina, la sal i l'aigua! Ho hem barrejat tot i...mans a la massa!!! Ha estat molt interessant tocar aquesta textura, un pèl diferent i molt molt molt enganxosa!!! FEU CLICK AQUÍ per veure l'àlbum de fotografies!!

OLFACTE

Mmm..quantes olors que hi ha al nostre voltant! Ens hem tapat els ulls per no fer trampa i hem intentar endevinar quins aromes oloràvem. Avui ha treballat de valent el nostre nas! Ha descobert l'olor de la xocolata, de la mandarina, el iogurt i la colònia! FEU CLICK AQUÍ per veure l'àlbum de les fotografies!

GUST

Mmmm... Aprofitant el temps de la tardor, hem tastat els fruits més coneguts! La magrana i el moniato han estat els protagonistes. Gustos ben diferents, textures peculiars i reaccions molt curioses! Feu click aquí per veure l'àlbum de fotografies!


Xarxes socials: