·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

EL NOSTRE COMPROMÍS COM A ESCOLA FAMILIAR

2021/07/07

Som una escola familiar, una escola que vetlla per l'educació de nens i nenes des de P3 fins a adolescents de 4t d'ESO. Una escola innovadora, creativa, vivencial que posa a l'abast dels seus alumnes i famílies una formació de qualitat adaptada als nous temps. I ho fem gràcies a la nostra voluntat de servei, d'atendre als alumnes i les seves famílies de forma individualitzada. 

Donem gran valor a la implicació familiar, en ser aquesta molt important en l'èxit educatiu. I és que la participació de mares i pares en l'educació -no només a casa sinó també a l'escola- es tradueix en beneficis per als fills des de la infància fins a la vida adulta. Iniciatives com comunicar-se amb els fills sobre qüestions escolars, crear ambients i rutines per afavorir l'estudi, ajudar els fills a aprendre a llegir o projectar expectatives positives sobre l'escola. 

A l'Escola comptem amb un departament psicopedagògic i logopèdia. Un espai de suport que té per objectiu atendre les necessitats psico-educatives del conjunt d'alumnes de respecte al seu desenvolupament personal i acadèmic. I d'altra banda, aquest departament, també proporciona assessorament i orientació al col·lectiu de professors i professores en la seva tasca docent diària. 

Com a escola familiar, per facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, posem a la vostra disposició un servei d'acollida matinal previ a l'inici de les classes, a partir de les 7.30 i també a la tarda durant tots els dies lectius. Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares i mares comencen a treballar molt d'hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d'una manera esporàdica i puntual.

Un altre dels elements que ens caracteritza i ens ajuda a ser una escola familiar, és el fet de tenir menjador i cuina pròpia. Dirigida per Scolarest, s'organitza d'acord amb un interessant projecte que fomenta l'obtenció d'hàbits saludables. L'hora de dinar, per tant, es converteix en un moment de trobada, d'aprenentatge, on la convivència entre els diferents nivells educatius es converteix en una molt bona experiència. Els petits, per la seva banda, tenen el seu propi lloc i després de dinar, compten amb un espai per fer la migdiada. Els més grans, d'altra banda, tenen a la seva disposició, espais com el pati o la biblioteca que, acostuma a utilitzar-se com a sala d'estudi. 

Les extraescolars són un altre dels trets que ens afavoreixen i ens fan ser una escola familiar. En proposar diferents activitats que fomenten els esports, la natura i la cultura. Vols conèixer l'escola? Demana cita i visita'ns!

 

 

DEMANAR CITA


Xarxes socials: