·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

LA MARATÓ DE TV3 VISITA LES AULES DE L'ESO PER LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

20-11-2014

Com ja és tradició, durant la Setmana de la Ciència l’equip de La Marató de TV3 visita les aules de l’ESO per explicar quin és el seu objectiu com a Fundació, el tema de la campanya d’enguany i com seran utilitzats els diners recaptats.

Les malalties del Cor és el tema que es treballarà aquest any. Amb les seves xerrades hem pogut saber que en els últims trenta anys l’esperança de vida dels catalans ha crescut set anys. El 60% d’aquest temps s’ha guanyat gràcies als avenços científics aconseguits en el tractament de les malalties del cor.

S’ha millorat en el coneixement genètic de les malalties, en el diagnòstic i en el tractament, però encara queda molt per fer. Avui dia hi ha pacients que no sobreviuen i d’altres que viuen molts anys amb molt poca qualitat de vida.

Els experts preveuen que aquests tipus de patologies continuaran augmentant i creixerà l’afectació en persones joves, menors de 50 anys.

Per continuar avançant, per guanyar anys i qualitat de vida, per continuar apostant per la investigació, el 14 de desembre La Marató de TV3 estarà dedicada a les malalties del cor.


Xarxes socials: