·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

SETMANA DE LA CIÈNCIA

20-11-2020
Del 23 al 27 de novembre la nostra escola celebra la Setmana de la Ciència.

Aquest curs la Setmana de la Ciència serà molt diferent de la d'altres cursos per les circumstàncies de la Covid-19. Però així i tot, intentarem entre tots poder gaudir com sempre d'uns dies especials fent de científics i de ben segur que ens ho passarem molt bé aprenent coses noves!!

Voleu saber tot el que farem des dels més petits de la casa fins als més grans? Aquí us ho expliquem...

Els alumnes d'Infantil, experimentaran amb el cos i també faran activitats científiques molt especials...

Els alumnes de primària es convertiran en científics portant a terme una gran varietat d'experiments a l'aula on demostraran les seves capacitats científiques i d'experimentació. També gaudiran d'una sessió de cinefòrum, on veuran pel·lícules relacionades amb la ciència.

Els alumnes de l'ESO treballaran el tema de la Covid-19, a través de les sessions divulgatives on-line que faran professionals de la salut, mitjançant el tema que aquest any planteja la Marató de TV3. D'aquesta manera es pretén despertar l'esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Un any més, a través de la web de l'escola ens proposaran nous reptes d'enginy per resoldre en família. No us amoïneu si no us en sortiu perquè l'endemà trobareu la solució! Dilluns descobrireu el primer!

Aprofitem per felicitar a la Jill, de 3r d'ESO, per la realització del cartell guanyador de la Setmana de Ciència d'aquest any.

BONA SETMANA DE LA CIÈNCIA A TOTHOM!!!


Xarxes socials: