·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

ENS PREPAREM PER LA SETMANA DE LA CIÈNCIA!

03-11-2017

Del 6 al 10 de novembre la nostra escola celebra Setmana de la Ciència.

Voleu saber tot el que farem des dels més petits de la casa fins als més grans?

Doncs aquí teniu un tastet per anar obrint boca:

Infantil experimentarà amb el cos i imants i, un any més,  juntament amb 1r i 2n d'ESO, decorarà i farà volar coets. Els petitons també descobriran els experiments que els cursos de primària han fet al llarg de la setmana.

Els alumnes de primària es convertiran en científics i compartiran les seves descobertes a més de gaudir d'una sessió de cinefòrum. Els alumnes de 3r i 5è gaudiran d’una cursa d’orientació al Parc Joan Miró. Amb aquesta activitat d’orientació competiran en el parc, contra-rellotge i sense un itinerari preestablert, però amb l'obligació de passar pels controls assenyalats a un mapa.

4t d'ESO organitzarà experiments per alumnes i famílies d'infantil i primària a l'entrada de l'escola. A més a més, també ensenyaran a observar el cel amb l'ajut del Planetari de l'escola, explicaran històries mitològiques d'algunes constel·lacions de les quals coneixeran la seva forma espaial i també faran maquillatges estel·lars.  

1r d'ESO també farà la cursa d’orientació proposada al Parc Joan Miró, 2n d'ESO gaudirà del taller: Funcionem amb renovables? i 3r d'ESO tindrà una sortida que els farà aprendre i aprofundir sobre meteorologia i el canvi climàtic al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús. A més a més, com cada any a secundària ens visitarà la Marató de TV3.

Un any més, a través de la web de l'escola es proposaran nous reptes d'enginy per resoldre en família. No us amoïneu si no us en sortiu perquè l'endemà trobareu la solució!

 
Aprofitem per felicitar al Dani E. i al Pol A., de 1r d'ESO, per la realització del cartell guanyador de la Setmana de Ciència d'aquest any.

Recordeu que també podeu entrar a Projecte Reporters (Tintín reporter) per veure fotos i vídeos de totes les activitats d'aquesta setmana tan especial.


Xarxes socials: