·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

JORNADA 0: PRIMER CICLE D'ESO

18-09-2017

Els alumnes del primer cicle de secundària han iniciat el curs amb una jornada d'entrenament de la gestió emocional, a través d'un seguit de dinàmiques que treballen les competències emocionals i habilitats socials. Tot en petis grups, per cohesionar el gran grup. Aquest, es podria dir, és un dels objectius, però no l'unic.

La gestió de la por, la ràbia, millorar l'autoestima, l'empatia, la capacitat de comunicació, l'assertivitat, controlar l'ansietat i la pressió pròpia i del grup, són algunes de les habilitats que, tot jugant, han posat en pràctica els nois i noies.

Les dues classes de primer han enfatitzat la cohesió de grup, a partir de diverses dinàmiques, i cal dir que els monitors s'han mostrat molt satisfets. Els alumnes de segon han focalitzat les seves activitats en l'autonomia, també amb la felicitació dels professionals que dirigien els exercicis. Les quatre classes han mostrat en tot moment un esperit col·laborador i d'equip que reflecteix l'ambient que es viu també a l'escola.

No podem negar la gran importància que les emocions tenen en la vida de les persones. I més, som conscients quina edat tenen els nostres alumnes? Una edat molt " tendra", on la muntanya russa d'aquestes emocions està en constant funcionament les vint-i-quatre hores del dia. Laborables i festius, com es diu. Des de l'Escola ho sabem. Per això aquest acompanyament en el camí pedregós de l'adolescència és més planer i agradable si els coneixem una mica millor i els hi fem la pujada una mica menys feixuga...


Xarxes socials: